• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Daniel Dodge > Flamingo
Flamingo
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Daniel Dodge
Czarodzieje
I'm asking you to come there and make me look good. Alright?
Zawód
Inwestor, Złodziej, Diler, Szmugler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
wdowiec
Uroki
Czarna Magia
15
0
OPCM
Transmutacja
15
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
15
11
5
Brak karty postaci
14-10-2025, 18:31

Flamingo
Puszczyk mszarny, stary i niezbyt przyjemny, zupełnie jak jego właściciel. Uwaga, dziobie.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Atticus Lestrange
Akolici
You can tell how dangerous a person is by the way they hold their anger within themselves quietly.
Zawód
urzędnik MM, bywalec podziemi
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zaręczony
Uroki
Czarna Magia
10
15
OPCM
Transmutacja
6
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
12
13
5
Brak karty postaci
06-02-2026, 17:56

Atticus Lestange

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Londyn, 17 maja 1962r.

Danielu,

W co Ty się, do cholery, wpakowałeś tym razem? Nie będę przesadnie dramatyzował, bo widzę, że zdążyłeś już zadbać o własne cztery litery i wziąć się za robotę.

Nie przedłużając - sprawdziłem formularz, który nadesłałeś. Poradziłeś sobie dobrze, ale naniosłem kilka poprawek. Przede wszystkim zwróć uwagę na zadeklarowane kwoty, zaokrąglasz je za bardzo i wygląda to podejrzanie. Pod koniec machnąłeś się też w numerze skrytki bankowej, brakuje jednego numeru, nie rozpisuj się też za bardzo w rubryce z wyjaśnieniami źródła dochodu; Cringe będzie Cię wałkował i czekał, aż popełnisz błąd. W formularzu zabrakło też uzupełnienia do podpunktu 14C, a więc potwierdzenia zabezpieczenia transakcji z ostatniego kwartału - napisałem Ci co mógłbyś tam wrzucić, żeby się zgadzało. Poza tymi drobiazgami wszystko wygląda tak, jak należy.

I nie martw się, nigdy nie zapominam przysług - może upomnę się o zwrot szybciej, niż myślisz.
Tymczasem powodzenia na przesłuchaniu i daj mi znać jak Ci poszło; gdyby przekierowali sprawę do Departamentu Przestrzegania Prawa zajmę się nią osobiście.

Z pozdrowieniami,

Atticus Lestrange

Sowa niesie poprawiony formularz FUDPA-2B
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

Skocz do:

Aktualny czas: 14-02-2026, 23:41 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.