• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Freddy Krueger > Kuferek
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Freddy Krueger
Czarodzieje
zawsze budzę się za późno, nawet jeśli nie spałem
Zawód
rybak, diler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
kawaler
Uroki
Czarna Magia
2
0
OPCM
Transmutacja
4
4
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
11
Siła
Wyt.
Szybkość
15
15
10
Brak karty postaci
08-08-2025, 21:23
Freddy Krueger
Stan i punkty zdrowia

marzec-kwiecień 1962 | stan zdrowia: pełnia zdrowia
Maksymalne HP: 295
Kara do rzutów
Zakres HP
Procent
Brak
295 - 223
> 75%
−10
222 - 149
75% - 51%
−30
148 - 75
50% - 26%
−60
75 - 0
25% - 0

Osobiste

link 1

link 2
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Freddy Krueger
Czarodzieje
Zawód
rybak, diler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
kawaler
Uroki
Czarna Magia
2
0
OPCM
Transmutacja
4
4
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
11
Siła
Wyt.
Szybkość
15
15
10
Brak karty postaci
13-02-2026, 20:16
SNY I RETROSPEKCJE
Brak wątków.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Freddy Krueger
Czarodzieje
Zawód
rybak, diler
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
zakurzona
kawaler
Uroki
Czarna Magia
2
0
OPCM
Transmutacja
4
4
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
11
Siła
Wyt.
Szybkość
15
15
10
Brak karty postaci
13-02-2026, 20:17
MARZEC - KWIECIEŃ 1962
Loretta | Kadłub | 03.03
Jesteśmy kompletnie inni. Widziałem cię na korytarzach otoczoną wianuszkiem innych osób; uśmiechniętą, pewną siebie, zaradną, zawsze zadbaną i dobrze ubraną. Zaś ja? Spójrz na mnie Loretto, nawet mnie z tej szkoły nie pamiętasz.
zakończone
| ✔
Igor | Kabina | 04.03
-Ryzyko nie jest dla wszystkich, a niewiadoma zwykle się z nim wiąże- wyjaśniłem pokrótce swój tok myślenia. -Czasem brak odpowiedzi, też jest jakąś odpowiedzią- powtórzyłem jego słowa pozwalając sobie na lekki uśmiech, który zamajaczył w kąciku ust.
zakończone
| ✔
Antonia | Morska knajpa "The Packet" | 16.03
Będę dłużny przysługę. Może nie mam wiele, ale co tylko Pani poprosi to uczynię, jak tylko mi Pani pomoże.
zakończone
| ✔
Lucinda Macnair | Łąka za zakrętem | 21.03
Trawiło mnie zbyt wiele obaw; odwaga była tylko pozorem, zwykle wywołanym środkami, po które tym razem jeszcze nie zdążyłem sięgnąć. A jednak już czułem w powietrzu dym palonych liści dymorośli - tak cudownie poprawiających nastrój, tak niezawodnie rozluźniających… i wszystko na nic. Wzdrygnąłem się, słysząc kobiecy krzyk. Czy wizje mogły być aż tak realne? Musiałem się upewnić.
zakończone
| ✔
Loretta, Philippa, Igor | Rufa | 11.04
-Teraz ty powiedz mi szczerze. Widać po mnie?- wskazałem swoje tęczówki, które chyba – póki co – jako jedyne mogły być dowodem zażycia czegoś więcej, jak rakiji wuja Vladislava.
zakończone
| ✔
Philippa | Rufa | 11.04
Jakbym bał się, że jeśli tego nie zrobię, zaraz zniknie - rozpłynie się jak każdy inny moment, który próbowałem zatrzymać. Nie chciałem, żeby to się kończyło, bo po raz pierwszy od bardzo dawna nie czułem tej pustki, która zwykle wracała szybciej niż cokolwiek innego.
zakończone
| ✔
Riven, Loretta, Igor, Augustus | Złoty dzban | 20.04
Kolejno: 2, 3, 4, 5 Pamiętam jedynie błysk gniewu i to nagłe poczucie, że ktoś przekroczył granicę, której przekraczać nie wolno zupełnie nikomu. Bez względu wiek, ciężkość sakwy czy stan upojenia. Dopiero potem dotarło do mnie, że w tej obronie sam stałem się kimś, kogo zwykle bym potępił - i to chyba przerażało najbardziej.
zakończone
| ✔
Loretta, Violet | Dziedziniec | 30.04
2, 3, 4, 5 Pozostało mi jedynie lekko wzruszyć ramionami na jej słowa, a temu gestowi było daleko do lekceważenia - po prostu nie wiedziałem, co odpowiedzieć. Nigdy nie miałem partnerki, nie chodziłem na randki, nie czułem nawet zauroczenia, o miłości nie wspominając, dlatego trudno było mi ubrać w słowa coś, czego właściwie nie znałem.
zakończone
| ✔
Varya, (Loretta, Igor) | Wielka Sala | 30.04
2 , 3 , 4 , 5 Wystarczyła ledwie chwila nieuwagi – choć nieśmiało zrzuciłbym to na karb rosnącego napięcia – i wylądowała wprost w moich ramionach. Czar wcale nie prysnął, choć cienka granica przypadkowo została przekroczona, przynosząc swego rodzaju otrzeźwienie. W pierwszym momencie chwyciłem ją nieco mocniej i dopiero, kiedy upewniłem się, że nic poważnego się nie stało, odsunąłem ledwie o krok.
zakończone
| ✔
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 04-04-2026, 16:38 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.