• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Lysander Hatley > Kuferek
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lysander Hatley
Czarodzieje
Marność nad marnościami
Zawód
twórca magicznych protez w Howell's Hand
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
7
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
15
4
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
10
Brak karty postaci
16-09-2025, 21:10
Lysander Howell Hatley
Stan i punkty zdrowia

marzec-kwiecień 1962 | stan zdrowia: pełnia zdrowia
Maksymalne HP: 275
Kara do rzutów
Zakres HP
Procent
Brak
275 - 208
> 75%
−10
207 - 139
75% - 51%
−30
138 - 70
50% - 26%
−60
70 - 0
25% - 0

Osobiste

link 1

link 2
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lysander Hatley
Czarodzieje
Marność nad marnościami
Zawód
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
7
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
15
4
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
10
Brak karty postaci
22-09-2025, 21:37
Sny i retrospekcje
Lillie Wellers | Dom państwa Wellers | grudzień 1953
Powrót na święta nie cieszył mnie wcale…
w toku
| Gracz zgłasza: MG akceptuje:
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lysander Hatley
Czarodzieje
Marność nad marnościami
Zawód
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
7
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
15
4
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
10
Brak karty postaci
10-02-2026, 21:07
Marzec 1962
Francesca Goldsmith | pracownia howells hand | 8 marca
Słońce w południe nadal nie było wyjątkowo mocne. Choć marzec zwiastował nadejście wiosny i wydłużał dzień, to anemiczne promienie wcale nie napawały optymizmem. Przypominały raczej o tym, że jeszcze wiele dni upłynie nim Londyn będzie pławił się w tych kilku momentach doskonałej aury. Zbyt niewielu, by faktycznie rozsmakować się w cieple.
zakończone
Thalia Wellers | Dom Thalii | 9 marca
Noc była chłodna. Ciemne niebo tylko gdzieniegdzie migotało gwiazdami przebijającymi się z trudem przez kożuch chmur. Te nie rozpierzchły się jeszcze całkiem po popołudniowej ulewie nadającej Cardiff tej nieprzyjemnej cechy – niegościnności. Ilekroć czuję bowiem na swojej skórze chłód i wilgoć, podszytą szeptami portu zdaje mi się, że miasto pragnie się mnie pozbyć.
zakończone
Moira Sanderson | Podziemia Towarzystwa Królewskiego | 14 marca
Podziemia Towarzystwa Królewskiego nigdy nie należały do moich ulubionych miejsc. Traktuję je czysto utylitarnie, jako jedyną możliwość, by zasięgnąć wiedzy bez konieczności angażowania w ów proces drugiego człowieka. Bo też nie zawsze z drugim człowiekiem jest mi po drodze.
zakończone
Leonie Figg | Mury fabryczne przy Tobacco Dock | 16 marca
Morze przylgnęło do mnie. Choć nigdy tego nie pragnąłem i choć nigdy tak naprawdę nie byłem jego kompanem na wzór żeglarzy i przemytników, to jakoś przedziwnie zawsze było tuż obok – niezmiennie obecne, pomimo transformacji, które przeszedłem na przestrzeni lat.
zakończone
Rafael Crouch | Deptak nad Tamizą | 20 marca
Pora była młoda, jeśli rozpatrywać ją z perspektywy człowieka pragnącego korzystać z uroków wieczoru i nocy wśród londyńskich ulic oraz atrakcji. Rozświetlone latarniami chodniki roją się od młodszych i starszych czarodziejów zerkających po kuszących witrynach oraz szyldach zachęcających, by wejść na jedno Ale, no może dwa…
zakończone
Morty Dunham | Antykwariat | 23 marca
Kostki chodnika, drobne szczeliny, zagłębienia wypełnione błotnistym osadem, ludzkie buty gdzieś na peryferiach świadomości. Wszystko mijam miarowym krokiem, wciąż staram się nie myśleć zbyt wiele nad tym, co czeka mnie wraz z zakończeniem wędrówki. Pokątna żyje po swojemu.
w toku
Atticus Lestrange | Przydomowa ścieżka | 28 marca
Niebo było przejrzyste. Przez cały dzień aura zdawała się rozpieszczać nielicznych przechadzających się nabrzeżem śmiałków. Bo tak należało ich nazywać, kiedy końcówka marca, choć już nieco bardziej optymistyczna, nadal nie zwiastowała szybkiej stabilizacji i ostatecznego wkroczenia wiosny.
w toku
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lysander Hatley
Czarodzieje
Marność nad marnościami
Zawód
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
7
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
15
4
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
10
Brak karty postaci
10-02-2026, 21:36
Kwiecień 1962
Rafael Crouch | Pokój gier | 4 kwietnia
Palatium Librae.
Tak obca nazwa. Jeszcze bardziej obcy klimat, który otacza rozległą posiadłość w Manchesterze. Coś, do czego mógłbym aspirować, gdybym mocniej rozsmakował się w dobrobycie tego świata.
zakończone
Axel Devereaux | Targ Borough | 5 kwietnia
Borough Market tętnił życiem niemalże codziennie. Nie sposób było doszukać się momentu, w którym tłumy były przerzedzone, a zgiełk bardziej stonowany. Jest to jedno z tych miejsc, do których trafiłem dość szybko po przyjeździe do stolicy.
zakończone
Axel Devereaux | Kuchnia - dom Lysandra | 5 kwietnia
Gdybym rzekł, że gotuję codziennie, skłamałbym wierutnie. Moja kuchnia potwierdziłaby zaś tylko, jak bardzo mijam się z prawdą. Jest w niej cicho i dość czysto — warstewka kurzu i okruszków przypomina o konieczności posprzątania blatu roboczego.
w toku
Nataša Doherty | Pracownia Howells Hand | 15 marca
Przecieram sennie oczy. Skupiam się znów na pracy, którą wykonuję. Czuję, że ostatnie dni pozbawione łaski nieprzerwanego snu odciskają się na mnie wyraźnie. Kątem oka obserwuję w wypolerowanym metalu kładące się pod oczami cienie.
w toku
Cassius Avery | Salon muzyczny | 18 kwietnia
Są takie miejsca, których aura odstręcza nim jeszcze przekroczy się próg. Są miejsca, których nie odwiedza się nawet w najśmielszych snach. A jednak los zdaje się nie zważać na wyimaginowane przeszkody i układa zdarzenia tak, by udowodnić, że niemożliwe może się ziścić i wcale nie potrzeba do tego magicznych zdolności transmutacyjnych.
zakończone
Moira Sanderson | Pracownia Howell's Hand | 25 kwietnia
Gdy pochłania mnie praca, łatwo tracę rachubę czasu. Dni zlewają się w jedno i nawet sen nie wyznacza wyraźnej granicy pomiędzy kolejnymi kartkami w kalendarzu, bo tak naprawdę nic nie liczy się bardziej niż niekończące się projekty i ludzkie prośby.
zakończone
Moira Sanderson | Ogród Whitefall | 29 kwietnia
Koniec miesiąca przychodzi prędko, bez zbędnych przeciągnięć i zastojów, zwłaszcza jeśli chodzi o moją pracę. Nie mogę narzekać: kilka nowych zleceń, trochę serwisów. Zdaje się, że wszystko to przemawia jednoznacznie za moją rosnącą rozpoznawalnością.
zakończone
Maya Crouch | Hogwart - Błonia | 30 kwietnia
Zjazd Absolwentów
zakończone
Maya Crouch, Francesca Goldsmith | Hogwart - Wielka Sala | 30 marca
Zjazd Absolwentów
w toku
Maya Crouch | Hogwart - Sowiarnia | 30 kwietnia
Okazuje się, że wielu spraw nie zakończyłem wraz z opuszczeniem szkoły tak jak należy. Jedynie odseparowałem się od czynników wyzwalających pewne emocje i mogłem udawać dalej, że wszystko jest w należytym porządku.
zakończone
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Lysander Hatley
Czarodzieje
Marność nad marnościami
Zawód
Genetyka
Czystość krwi
czarodziej
półkrwi
Sakiewka
Stan cywilny
stabilna
kawaler
Uroki
Czarna Magia
0
0
OPCM
Transmutacja
7
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
15
4
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
10
Brak karty postaci
11-02-2026, 20:00
Maj 1962
Maya Crouch | Pub "Fontanna Szczęśliwego Losu" | 8 maja
Zaskakująco rzadko korzystam z dobrodziejstw Londynu. Maj pachnie soczystą zielenią, rozwijającą się chętnie pod czujnym okiem wiosennych deszczowych, chmur. Powietrze jest lekkie, przyjemnie zachęcające do eksploracji.
w toku
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 14-02-2026, 21:50 Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.