• Witaj nieznajomy! Logowanie Rejestracja
    Zaloguj się
    Login:
    Hasło:
    Nie pamiętam hasła

× Obserwowane
    • Brak :(

Serpens > Organizacja > Akta postaci > Osobiste > Działy osobiste > Primrose Burke > FitzRoy
Odpowiedz
Odpowiedz
Primrose Burke
Czarodzieje
Zawód
Badaczka artefaktów i run
Genetyka
Czystość krwi
czarownica
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zaręczona
Uroki
Czarna Magia
12
9
OPCM
Transmutacja
10
0
Magia Lecznicza
Eliksiry
0
0
Siła
Wyt.
Szybkość
5
10
8
Brak karty postaci
05-08-2025, 22:17

FitzRoy
FitzRoy to poważny, masywny puchacz, który uważnie przygląda się każdemu kto jest w zasięgu jego wzroku. Wydaje się być groźny, ale to tylko jego wygląd. W rzeczywistości to bardzo miły osobnik.
    Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Odpowiedz
Odpowiedz
Apollonie Crouch
Czarodzieje
On ne peut régner innocemment
Zawód
persona publiczna, mentorka młodych
Genetyka
Czystość krwi
potomkini wili
błękitna
Sakiewka
Stan cywilny
bezdenna
zamężna
Uroki
Czarna Magia
4
0
OPCM
Transmutacja
4
10
Magia Lecznicza
Eliksiry
5
1
Siła
Wyt.
Szybkość
7
12
11
Brak karty postaci
30-11-2025, 15:06

Apollonie Crouch

— najedź, by rozwinąć pergamin —

Manchester, 28.04.62

Droga Primrose,

Moja piękna, mam nadzieję, że w ostatnim czasie wszystko u Ciebie dobrze. Jestem pewna, że wydarzenia na zaprzysiężeniu na długi czas odbiły się na nas wszystkich, teraz jednak czeka was bal. Niestety, wraz z Zachem, nie możemy się na nim pojawić, ale mam nadzieję, że będziesz się doborowo bawić! Wybrałaś  już sukienkę?
Chciałabym się z Tobą spotkać. Moja matka nieustannie próbuje mnie zaangażować w wasz ślub, a z własnego doświadczenia wiem, że to nic dobrego nie  wróży. Kiedy matka Zachariasa wtrącała się w moje przygotowania, prawie do ślubu nie doszło. Dlatego, wiedząc, że jesteś zajęta, zgodziłam się zaopiekować tym wydarzeniem,  a właściwie odsunąć do niego moją matkę i trochę ostudzić jej emocje.
Mam nadzieję, że to zminimalizuje ilość rzucanych zgryźliwości do maksymalnie jednego dziennie, jeśli jednak będzie ich więcej, powiedz mi proszę o tym. Wiem, że to stresujące.
Co powiesz na drinka w następnym tygodniu? Tylko my dwie, znam nowe miejsce na mapie Londynu.

Buziaki,

Lonnie.

Odpowiedz
  • Odpowiedz na posta
Starszy wątek | Nowszy wątek

Skocz do:

Aktualny czas: 12-12-2025, 11:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.